Coaching

Niemand kent je beter als jijzelf. Wanneer het ergens moeilijk loopt in je leven (werk, thuis, school …) dan geven anderen vaak advies of oplossingen waarvan je denkt ‘makkelijker gezegd dan gedaan. Je denkt vast te zitten en weet niet hoe je verder kan.

Als coach ga ik anders te werk. Samen gaan we op zoek wat het voor jou moeilijk maakt en waar jij in wilt groeien. Samen met jou ga ik op zoek wat jij wilt en wat er jou kan helpen. Ik focus op de toekomst, niet op het verleden. Hierbij staat centraal dat jij expert bent in je eigen leven. Ik werk oplossingsgericht door te inspireren en uit te dagen. We vertrekken vanuit jouw vraag en gaan samen op zoek waar jouw uitdagingen liggen. Samen kijken we naar welke weg jij wilt uitslaan en waar de mogelijkheden liggen.  We vertrekken vanuit jouw krachten en kwaliteiten.

Kindercounseling

Ook kinderen worden soms geconfronteerd met periodes waarin ze het moeilijker hebben, zich minder goed in hun vel voelen en uit balans zijn. Op dit moment kunnen ze een extra steun in de rug gebruiken. Hier kan counseling hulp bieden. Via spel, creatieve technieken en gesprek gaan we samen op zoek naar de obstakels en belemmeringen maar ook naar hulpkanalen, krachten en talenten. Mogelijke onderwerpen zijn: 

·         Negatief zelfbeeld;
·         Faalangst;
·         Echtscheiding;
·         Hooggevoeligheid;
·         Moeilijke relatie met een ouder of broer/zus;
·         Sociaal gedrag;
·         Slechte concentratie;
·         Piekeren;
·         Prikkelgevoelig;
·         … 

Kindercounseling is er voor kinderen tussen 4 en 18 jaar. Voor de jongere kinderen (4 t/m 6 jaar) duurt een sessie 45 min. Vanaf 7 jaar duurt een sessie 60 min.