WhatsApp Image 2019-03-05 at 14.55.29.jpeg

Yanna Van Wesemael

0478/162051

yvwesema@gmail.com

Iedereen kan op een moment in zijn of haar leven om diverse redenen nood hebben aan psychotherapie, voor korte of langere duur. Ik ben van mening dat de eerste stap ernaartoe zetten alvast de moedigste is.  

Ik ben klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel, 1999-2004) en relatie- gezins en systeemtherapeut in opleiding (IPRR, 2019-2023) vanaf september 2019.

Volwassenen en koppels kunnen voor gesprekstherapie bij me terecht met persoonlijke en/of relationele klachten of moeilijke situaties die maken dat ze vastlopen in hun leven.  

In een eerste kennismakingsgesprek bekijken we samen wat uw/jullie hulpvraag is en op welke manier ik u/jullie kan helpen. Mijn werkkader is de systeemtherapie en mijn leidraad is het aannemen van een empathische houding met respect voor de autonomie en het tempo van de hulpvrager(s).

Ik heb in het bijzonder ervaring met het begeleiden van mensen met een ernstige ziekte en hun naasten. In dat kader volgde ik een tweejarige interuniversitaire postgraduaat psycho-oncologie en nog tal van kortdurende vormingen. Ook in het begeleiden van rouw- en verlieservaringen heb ik ruime ervaring.

Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie en lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP). Ik blijf mezelf continu bijscholen en ga op regelmatige basis in supervisie om mijn werkwijze af te toetsen.

Teams van zorgverleners (vb. uit woonzorgcentra, ziekenhuizen, maar ook privé verpleegkundigen) kunnen eveneens op mij beroep doen voor intervisie of supervisie, in het bijzonder wanneer zij geconfronteerd worden met moeilijke levenseinde situaties.

Praktisch
Ik ben bereikbaar per telefoon of email. Laat uw contactgegevens achter en ik tracht zo snel mogelijk een afspraak met u te maken.
De kostprijs van een consultatie bedraagt 55€ voor een uur en kan betaald worden via de Bankcontact app.
Consultaties gebeuren op zaterdag tussen 8u30 en 14u30 en kunnen ook plaatsvinden in het Frans of Engels.