Herstelgerichte therapeut Hilde Goossens start in Het Mercatorhuis

Binnenkort start ik  als creatief therapeut in het Mercatorhuis. Een zijweg die ik insla op de lange en gevarieerde weg die ik al heb afgelegd binnen de geestelijke gezondheidszorg en waar ik mijn  hart verloren ben.
Onderweg veranderde mijn focus van  arbeidstrajectbegeleiding naar thuisbegeleiding om uiteindelijk mijn plekje te vinden als ergotherapeut en creatief therapeut  op een crisisdienst.
In 2020 startte ik als vrijwillig therapeut bij TEJO Sint-Niklaas, waar ik werk met jongeren tussen 10-20 jaar.
Corona gaf me tijd om na te denken over mijn eigen krachten en waarden en wat ik hiermee wil doen binnen mijn werk. Ik hou van vrijheid, uitdagingen en verbondenheid met anderen. Ik kan anderen goed geruststellen en hoopvol aanwezig zijn aan de zijlijn van iemand anders weg in het leven.
Ik geloof onvoorwaardelijk in de kracht van iedere mens om zijn eigen weg in het leven te vinden. Als therapeut loop ik graag even mee, om zo het vinden van eigen oplossingen te vergemakkelijken.
Zelf hoop ik  onderweg vooral veel boeiende mensen te kunnen ontmoeten die me toelaten om met hen een stukje mee op weg te gaan. 

Wees welkom bij mij in het Mercatorhuis, ik zal je warm onthalen. Samen kunnen we een boeiende tocht maken zodat we elkaar op een moment kunnen loslaten en je gesterkt vanuit je eigen waarden en krachten verder kan.

hildegoossens.ct@outlook.com
0456/42.30.28

Afbeelding1.jpg

There’s only one way of life and that’s your own”
(The Levellers)

hilde.jpg