Julie Verstraete, ervaren loopbaanbegeleider en contextuele counselor, start in het Mercatorhuis

‘Mensen begeleiden en ondersteunen’ is het pad dat ik sinds het begin van mijn loopbaan als loopbaanbegeleider en counselor gekozen heb. Ik ben 45 jaar jong en heb 23 jaar ervaring. Ik werk ontzettend graag met mensen. Wederzijds respect en vertrouwen is de basis voor onze dialogen.  Ik neem de tijd om samen met jou te kijken & luisteren, te (h)erkennen & verbinden.

Jouw verhaal is als een wegenkaart… we gaan samen op stap. Als contextuele counselor en erkend loopbaanbegeleider werk ik actief mee aan de constructie van jouw verhaal. In jouw privéleven maar ook op het werk. We proberen samen heldere inzichten te krijgen en patronen te herkennen in je leven, je gedachten en emoties, in relaties binnen je gezin, familie, met collega's, of binnen je bedrijf of organisatie.

Als ‘luisteraar en vragenstuurder’, observeer ik graag en stel ik je vragen met een gezonde en respectvolle nieuwsgierigheid.  Mijn doel: jezelf bewust maken van je krachten in relatie tot de betekenisvolle personen rondom jou. Zodat je terug jouw potentieel kan voelen, inzetten en ontwikkelen. Mijn werkwijze is open, authentiek en eerlijk.  

Mijn motivatie om in het Mercatorhuis aan de slag te gaan kwam vanuit het enthousiasme van een ex-collega voor het Mercatorhuis, de ontmoeting met Maartje en veel zin om samen op weg te gaan.  Een team van enthousiaste mensen om ervaring en kennis te delen doet mij groeien als counselor/coach maar ook als mens.

Ik geloof in de kracht van kennisdeling. Daarom vind ik blijvende scholing belangrijk: elke mens is uniek, dus elke begeleiding is dat ook. Dankzij mijn opgebouwde ervaring en het aftoetsen van mijn werkwijze tijdens intervisie en supervisie tracht ik zo goed mogelijk in te spelen op elke unieke vraag.

Klaar om het krachtige effect van counseling/ coaching te ervaren? Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Wil je meer info over terugbetaalde loopbaanbegeleiding met cheques? Klik hier

Weetje : ik ben tweetalig Nl/Fr. Un coaching en français est donc possible. Qu’est-ce que je veux? C’est la question fondamentale de la vie. Et la question qui suit est: Comment puis-je y parvenir? Le coaching contextuel suscite la clarté absolue de vos objectifs pour répondre à ces questions.

Tot binnenkort.

Julie Verstraete
Graduaat Orthopedagoog
Contextueel counselor
Erkend Loopbaanbegleider