Mercatorhuis op zoek naar nieuwe medewerkers

Multi-disciplinaire groepspraktijk Het Mercatorhuis is op zoek naar een zelfstandige ( in bij- of hoofdberoep) psychotherapeut / counselor om onze groepspraktijk te versterken.

We zijn op zoek naar een medewerker:

  • met een master- of bachelor- opleiding in het veld van welzijn of gezondheidszorg, die een bijkomende langdurige opleiding in psychotherapie of counseling of andere voltooid heeft of begonnen is.

  • Je hebt minimum 3 jaar ervaring, kan zelfstandig werken. Je bouwt zelf een eigen cliëntenbestand op, regelt zelf je afspraken en voorziet zelf een telefoonnummer.

  • Je werkt graag samen om onze groepspraktijk bekend te maken en om intervisie te organiseren.

  • Je huurt een ruimte per dagdeel van 4 of 6 uren, minimum 2 dagdelen per week.

  • het is een extra troef als je ook werkt met kinderen en jongeren, maar dit hoeft niet.

Het Mercatorhuis is een inspirerende ontmoetingsplek waar we vertrekken vanuit een collaboratieve visie in het samenwerken. Dit wil zeggen dat we niet werken vanuit een expert-positie maar net vanuit het samen zoeken. We gaan op zoek naar de dialectiek tussen verschillende personen, visies, benaderingen. In samenspraak organiseren we regelmatig bijeenkomsten ( ongeveer 6 wekelijks) om in gesprek te gaan met elkaar. Het Mercatorhuis wil een plek zijn waar we steun vinden bij elkaar in ons werk. Het team van het Mercatorhuis is een zelfsturend team waarin ieder elk jaar opnieuw kiest welke teamverantwoordelijkheden die opneemt.

Het Mercatorhuis beschikt over 4 consultatieruimtes, een keuken, een wachtplaats en een mindervalide toilet. We bestaan nu reeds uit een team van 10 medewerkers: twee relatie- en gezinstherapeuten, een contextuele therapeut, twee creatieve therapeuten, een jongerencoach, een ACT therapeut, een integratieve therapeut, een systeemcounselor / loopbaanbegeleider en een familiale bemiddelaar.

Heb je interesse? Stuur je motivatiemail en C.V. naar maartjeverschelden@gmail.com voor 18/04/21. We antwoorden je zo snel mogelijk.

Als je mail aansluit bij wat we zoeken, zoeken we een moment voor een gesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en bekijken we hoe zowel jij als wij een samenwerking zien zitten. Nadien denken we er beiden over na en contacteren we elkaar weer met zowel onze als jouw beslissing.

foto Mercatorhuis.jpg