psychotherapeut of counselor gezocht

Multi-disciplinaire groepspraktijk Het Mercatorhuis is is op zoek naar een zelfstandige ( in bij- of hoofdberoep) psychotherapeut / counselor om onze groepspraktijk te versterken.

We zijn op zoek naar een medewerker:

  •  met een master- of bachelor- opleiding binnen de sociale sector / gezondheidszorg, met een bijkomende langdurige opleiding in psychotherapie of counseling of andere.
  • Je hebt minimum 3 jaar ervaring, kan zelfstandig werken. Je bouwt zelf een eigen cliëntenbestand op, regelt zelf je afspraken en voorziet zelf een telefoonnummer.

  • Je werkt graag samen om onze groepspraktijk bekend te maken en om intervisie te organiseren.

  • Je huurt een ruimte per dagdeel van 4 of 6 uren, minimum 2 dagdelen per week.

Het Mercatorhuis is een inspirerende ontmoetingsplek waar we vertrekken vanuit een dialogische, collaboratieve visie in het samenwerken. Dit wil zeggen dat we niet werken vanuit een expert-positie maar net vanuit het samen zoeken. We gaan op zoek naar de dialectiek tussen verschillende personen, visies, benaderingen. In samenspraak organiseren we regelmatig bijeenkomsten om in gesprek te gaan met elkaar. Het Mercatorhuis wil een plek zijn waar we steun vinden bij elkaar in ons werk.

Het Mercatorhuis beschikt over 4 consultatieruimtes: 1 kleine ruimte, 2 middelgrote ruimtes en 1 grote ruimte, een keuken / vergaderruimte, een wachtplaats en een mindervalide toilet. We bestaan nu reeds uit een team van 8 medewerkers: een relatie- en gezinstherapeut, een contextuele therapeut, twee creatieve therapeuten, een ACT therapeut, een jongerencoach, een integratieve therapeut en een familiale bemiddelaar.

Heb je interesse? Stuur je motivatiemail en C.V. naar maartjeverschelden@yahoo.com voor 28/09/18.

Als je mail aansluit bij wat we zoeken, zoeken we een moment voor een gesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en bekijken we of zowel jij als wij een samenwerking zien zitten, nadien denken we er beiden over na en contacteren we elkaar weer met zowel onze als jouw beslissing.